A continuació us deixem algunes receptes típiques de menjars que fem a Benillup:
Desfem la sosa en l'aigua, després afegim les olives i les deixem durant 24 hores a remulla.
A l'endemà començarem a rentar-les una vegada al dia, tants dies com calga, fins que l'aigua ixca clara. Fet açò, ja les podem adobar al nostre gust. Una de les maneres és: Un gotet de vinagre, una llima tallada a trossets, unes boletes de gingebre i sal.
És molt important collir les anous abans del dia de Sant Joan.
Què necessitem?
Anous, aigua, sal i pebrella.
Tallem les anous per la meitat i les posem en un recipient amb molta aigua. Cada dia canviarem l'aigua fins que estiga ben neta (7-8 dies). Per a adobar-les afegirem sal i pebrella a l'aigua.
Tallem la "coca boba" a trossos molt finets fent una sola capa en un recipient ample i ho posem de base.
Posem a bullir la llet amb el sucre, la canyella, la pell de llima i les 2 cullerades de farina, i no parem de remenar fins que alce el bull. Després llevem la pell de llima i la canyella, i aboquem la llet per damunt de la coca.
Per damunt podem decorar amb canyella en pols. Ho posem a la nevera per a menjar-s'ho ben fresquet.
Tens o saps alguna recepta, algun menjar, o beguda... típic de Benillup?
Col·labora amb Web Benillup i envia'ns-la.