ARAMultimèdia: Més de 12 hores sense llum i avanç del barranc de Caraita

22/01/2020

Benillup ha patit caigudes d'arbres, teules i solsides de terra per l'aigua de la Borrasca Glòria, que ha deixat més de 340 litres per metre quadrat a aquest municipi. Però el que més preocupa als veïns és l'avanç del barranc de Caraita, a pocs metres d'algunes cases. 

En ARAMULTIMÈDIA ens hem fet ressò dels problemes que pateix el barranc de Caraita a Benillup, que avança a poc a poc i fa perillar l'estabilitat de diverses vivendes del poble. Fa quasi dos anys que tenen el compromís de la Generalitat de coordinar accions per solucionar el problema, però el barranc ja està a pocs metres d'algunes cases, i els episodis de fortes pluges no fan més que agreujar el problema.

Els veïns afectats expliquen que "per sort, en aquesta ocasió, les pluges, malgrat la seua persistència, no han tingut una gran intensitat i no han produït solsides i despreniments de molta importància, però la situació és una gota més en un got que està a punt de sobreeixir". I alerten que "si les pluges hagueren seguit, estaríem parlant ara d'un vertader desastre que pot generar molts danys materials, i el que és pitjor, personals".

Els veïns alerten de la situació des de l'any 2004, però encara no han rebut cap solució, i reclamen mesures urgents.

ARAMULTIMÈDIA [Enllaç notícia]
Lirios Silvestre
Lirios Silvestre

Compartir: