Presentació del llibre "El robatori de Benimassot" de Manel Arcos

"El meu llibre El robatori de Benimassot arribarà aquesta vesprada a la xifra gens menyspreable de les noranta presentacions, que es diu ben prompte.

Hui 28 de juliol del 2017, gràcies als Festers i les Festeres de Benillup, tornaré a contar tot el que va passar dins l'església de Benimassot el darrer diumenge de febrer de 1874. Serà a La Tasca, al pati de l'Escola, d'aquest bell poble del Comtat a partir de les 20.30 h, per si t'interessa i vols conéixer de primera mà tots els detalls del que fou i és el robatori de la història.

Espere que la de hui no siga l'última vegada que conte aquesta història extraordinària, una de les set meravelles del bandolerisme valencià del segle XIX. Quines seran les altres sis?

Espere, a partir de demà, seguir contant totes les històries de roders que conec, perquè encara em queda molt de camí per recórrer i encara em queden molts pobles per visitar i poder divulgar i revelar els secrets i els misteris més fascinants del nostre passat contemporani. Això sí, si la salut i la deessa fortuna m'ho permeten.

Ben cordialment,
Manel Arcos
Periodista, historiador, escriptor i editor
edicionsdelsud.com"

Compartir: